Det vi særligt kan

Hos os arbejder vi bevidst med den råde tråd i barnets liv. Nordstjernen er en del af landsbyordning med både småbørnsgruppe, børnehave, skole bh.kl.-6 klasse. Hos er vi optaget børnefællesskaber og arbejder bevidst sammen med skolen på anderledes dage og emneuger.

Vi kan tilbyde en flot daginstitution med rig mulighed for deltagelsesmuligheder i forskellige miljøer. Vi har et lækkert motorikrum, Snoezelrum, læsemiljø, en skøn legeplads og vild natur i baghaven. De forskellige miljøer understøtter nærhed, tryghed og udvikling.

Vi er meget optaget af, at hos os er der plads til forskellighed. Vi arbejder bevidst med, at alle børn skal føle sig mødt, set og anerkendt. Stuen er bygget op om pædagogiske læringsmiljøer med plads til forskellige børnefællesskaber  med fokus på tryghed, trivsel og udvikling.