VelkommenVores skole, Nordskolen!

På Nordskolen er alle velkomne, både børn, forældre og lokale. Vi synes det er vigtigt at alle trives hos os. Hver dag har vi samling kl. 10:05, hvor musik, sang, læsning, optræden, fantasi og højtlæsning finder sted. En fælles stund, hvor der er ro og fordybelse i det store børnefællesskab er en vigtig værdi for os. Hver fredag deltager alle børn fra Nordstjernen.

Skolen samarbejder meget med Nordstjernen. Fx er der fælles emneuger, hvor både lærere og pædagoger samarbejder på tværs af huset og mødes i et givende g udviklende fællesskab. Yngre og ældre børn samarbejder om et fælles emne, senest Indianere.

Nordskolen er også et inkluderende tilbud, hvor faglighed, trivsel og mangfoldighed er. Fx har vi i skoleåret 19-20 startet et idrætsprojekt op med Skrøbelev Skole, hvor 6. klasse mødes en gang om ugen og dyrker idræt sammen.

På Nordskolen har vi også en grøn profil. Vi arbejder med grøntsagsdyrkning, årets gang, fra jord til bord og meget mere. Læs mere under fanen: LOMA.