Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Nordskolen

Hjemmesiden er under ombygning.

 

 

Følg os på Facebook - tryk på linket: https://www.facebook.com/search/top?q=nordskolen%20%26%20b%C3%B8rnehuset%20nordstjernen

 

 

 

Se eller gense interviews fra Nordskolen og Nordstjernens 10 års fødselsdag.

https://www.youtube.com/watch?v=NjospKr_a_o

 

I foråret fik Nordskolen tildelt et beløb, som folketingets partier havde indgået aftale om i forhold til at styrke elevernes faglighed og trivsel frem mod sommerferien 2021. På Nordskolen valgte elevrådet at bruge deres andel på bolde og sandlegetøj for at det kunne komme flest mulige børn til gavn.

Sand Legetøjbold

 

Som skole slår vi gerne et ekstra slag for fællesskab kombineret med læring og trivsel, hvilket kom til udtryk i 3 ture som alle trækker tråde til vores grønne profil og LOMA tanken. Vi havde en fælles skoledag på Skovsgaard, hvor eleverne gik på opdagelse i naturen, ved søen, i skoven og i den store flotte køkkenhave. Alle sanser blev brugt og "læringsrygsækken" blev tanket op for både store og små.

 

FisketurSamling Læring

 

Indskoling og mellemtrin tog hver en tur til Den Selvforsynende Landsby i Hundstrup, hvor emner som biodiversitet, økologi og  bæredygtighed. Her fik alle en stor oplevelse, som gav anledning til gode snakke og refleksion over egen plads i det helt store økosystem.

 

Skov Skov Mark